doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Zwangere Katja Schuurman showt babybuik

Zwangere Katja neemt de boel flink in de maling

De zwangere Katja Schuurman reist in Beter Laat Dan Nooit met vier 'mannen op leeftijd' door Zuid-Amerika. En zwanger of niet: Katja zou Katja niet zijn als ze niet af en toe wat fratsen uit zou halen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Zwangere Katja neemt de boel flink in de maling

Echo

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Katja bezocht tijdens het programma niet alleen prachtige plekken in Midden- en Zuid-Amerika, maar ook de plaatselijke verloskundige. De presentatrice was toen namelijk 12 weken zwanger, en dan wordt er over het algemeen een echo gemaakt om te kijken of alles goed is met de kleine spruit. Een bijzonder moment voor aanstaande moeders (en vaders), wat je natuurlijk het liefst niet in je uppie meemaakt.

Opa Gerard, mama Katja

Daarom besloot ze een plan de campagne te maken. Want zonder papa Freek van Noortwijk in de buurt zou Katja geen familie hebben om mee te nemen. Dus fixte ze even een tijdelijke 'tv-familie'. Zo speelde iemand van de crew de toekomstige 'papa' en werd de 80-jarige acteur Gerard Cox benoemd tot opa, tot grote vreugde van die laatste: "Dit was ongelooflijk. Ik was zeer vereerd en het is natuurlijk hartstikke leuk."

Het leverde uiteindelijk best geinige beelden op:

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws