Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man verstopt mobiel in kunstbeen

Als je je been verliest is dat natuurlijk niet grappig. Maar wanneer je de cel indraait en een bergplaats nodig hebt voo...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Als je je been verliest is dat natuurlijk niet grappig. Maar wanneer je de cel indraait en een bergplaats nodig hebt voor dingen die je niet mee naar binnen mag nemen, blijkt het best een uitkomst te zijn. Een Amerikaanse gevangene heeft voor de rechtbank van Pennsylvania bekend dat hij al een jaar lang een mobiele telefoon, inclusief oplader, in zijn kunstbeen had verstopt.Toen de bewakers van Fayette County de cel van Christopher Glen Greer wilden leeg maken, stond ze een behoorlijke verrassing te wachten. Zijn telefoon lag rustig aan het stopcontact, op te laden. Omdat de bewakers van Fayette County erg grondig fouilleren, restte hen enkel de conclusie dan Greer de telefoon in zijn been heeft moeten stoppen. Christopher zei zelf dat hij de telefoon en de lader in één van zijn broekzakken de gevangenis binnen gesmokkeld. Hij wilde zijn privé-opbergruimte natuurlijk niet prijsgeven.

Enkel gelooft bewaarder Brian Miller er niks van. “Wij denken dat de telefoon op de één of andere manier door iemand naar binnen is gebracht, waarschijnlijk tijdens een bezoekuur.” Christopher heeft schuld bekend zodat hij de zwaardere aanklacht van smokkelen ontloopt. Hij hoeft nu alleen een boete en de proceskosten te betalen.Mocht je je afvragen wat je nog meer kwijt kunt in een nepbeen, dan is dit een hele goede: