Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nare tieners lijmen 4-jarige vast aan wc-bril McDonald's

Wat voor kattenkwaad haalde jij uit toen je nog jong en onbezonnen was? Belletje lellen hier, sneeuwballen op ruiten goo...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Wat voor kattenkwaad haalde jij uit toen je nog jong en onbezonnen was? Belletje lellen hier, sneeuwballen op ruiten gooien daar, zeker? Twee Britse tieners brachten het fenomeen kattenkwaad echter naar een heel nieuw én naar niveau. 

Twee Engelse tieners - van wie vooralsnog geen verdere gegevens bekend zijn gemaakt - hebben de woede van een hele natie op hun hals gehaald. Ze haalden een misselijkmakende grap uit in een filiaal van McDonald's in de Zuid-Engelse stad Exeter. De twee dachten dat het wel geinig was om een wc-bril in het fastfoodrestaurant in te smeren met superlijm. Het had heel nare gevolgen voor een onfortuinlijk 4-jarig meisje.

Stukken huid

Dat meisje - Kaya Langmead - bezocht de toiletten voor een plasje, maar zat vervolgens vastgelijmd aan de wc-bril. Ze kon zichzelf na een tijdje bevrijden, maar niet zonder gevolgen. De lijm scheurde stukken huid van de achterkant van haar benen af. Kaya liep huilend de toiletten uit, waar haar moeder, de 24-jarige Nicole Langmead, haar op stond te wachten. Nicole schakelde direct de politie in. 

Daders

De autoriteiten van het Engelse gebied Devon and Cornwall hebben intussen twee meisjes als daders weten te identificeren. Zo lang het onderzoek loopt, doet de politie geen mededelingen over de precieze identiteit van de tieners. Mogelijk heeft dit ook te maken met de jeugdige leeftijd van de daders. Op social media circuleren de namen van de meisjes wel. 

Wat is een passende straf voor deze nare figuren?