Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Hond heeft dierenbeul als baas: alle botten gebroken

Op een kerkhof in Engeland is een gedumpte hond gevonden die zó gruwelijk is mishandeld, verwaarloosd en toegetakeld dat...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Op een kerkhof in Engeland is een gedumpte hond gevonden die zó gruwelijk is mishandeld, verwaarloosd en toegetakeld dat hij moest worden ingeslapen. Het lijkt er sterk op dat het arme beestje, dat Elmo heette, bewust door zijn baasje is achtergelaten om eenzaam in de kou te sterven. 

De hond was bedekt met uitwerpselen en rook naar urine toen hij gevonden werd. De man die hem aantrof, bracht hem meteen naar een dierenarts, in de veronderstelling dat hij 'slechts' twee gebroken achterpootjes zou hebben.

Alle botten gebroken

De dierenarts deed echter een schokkende ontdekking. Elmo, die niet eens meer op zijn eigen pootjes kon staan, had een ontwrichte heup, een gebroken schouder, gebroken poten en nog een paar fracturen. Hij is jarenlang zó gruwelijk toegetakeld dat hij ieder bot in zijn lichaam wel een keer gebroken heeft. Sommige breuken dateren al van jaren geleden, waardoor Elmo al die tijd verschrikkelijk veel pijn moet hebben gehad. Het enige middel om hem uit zijn lijden te verlossen, was hem te laten inslapen.

Jacht op het baasje

Van de boosdoener ontbreekt elk spoor. Een organisatie die opkomt voor de rechten van dieren loont inmiddels 10.000 pond uit voor de gouden tip die naar de dader leidt. 

Wat voor straf verdient de dader volgens jullie?