doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Zin in bier, geen zin in de bierbuik? Dit pilsje is je vriend

Drink je graag een pilsje (of zeven) op z'n tijd, maar wil je niet over paar jaar veranderd zijn in die ene oom met...
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Drink je graag een pilsje (of zeven) op z'n tijd, maar wil je niet over paar jaar veranderd zijn in die ene oom met de gigantische bierbuik? Goed nieuws: dankzij dit pilsje hoef je niet meer te vrezen voor de bierbuik. 

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De zaterdagavond is bijna tastbaar: hét ideale moment om eens even flink wat pils te tanken ligt op nog slechts enkele uurtjes voor ons. Maar de zomer staat ons ook alweer op te wachten - en in deze strakke tijden wil niemand straks een modderfiguur slaan op de stranden van Noordwijk/Lloret/Chersonissos/Marmaris/anders, namelijk... Gelukkig zijn daar dan notabene de Britten - schijnbaar hebben die lui ook opeens verstand van bier - met een uitvinding waar menig mannenhart sneller van begint te kloppen. Bier zonder al te veel koolhydraten, maar met des te meer proteïnen. Oftewel: bier zonder de voorheen redelijk onvermijdelijke bierbuik!

Lees ook: waarom jij altijd sneller dronken bent dan je vrienden

Gerust

En daarvoor moeten we ons voortaan volgooien met 'Barbell Brew'. Van dit goudgele brouwsel van de Britse fitnessvoedselverkoper (Bedank ons later maar, Galgje-fanaten) Muscle Food kun je gerust heel wat flesjes wegtikken, zonder dat je gedachten na elke slok afdwalen naar je 'gains' in de sportschool. Met 3,6% alcohol zit er ruim 20 gram proteïne in het sportieve pils, tegenover 92,4 calorieën. Dat zijn al gauw zo'n dertig calorieën minder dan in een gemiddeld biertje. Daarnaast bevat Barbell Brew zo'n 85% minder koolhydraten dan regulier pils. Eén flesje kost je wel zo'n twintig euro.

Lees ook: Noord-Korea maakt katervrije drank

Wie mooi wil zijn, moet geld betalen..

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws