Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man aan de LSD redt hond van denkbeeldige brand

Afgelopen donderdag heeft een man onder invloed van LSD geheel onnodig de hond van de buren gered. Deze Amerikaan is ni...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Afgelopen donderdag heeft een man onder invloed van LSD geheel onnodig de hond van de buren gered.

Deze Amerikaan is niet je alledaagse held en sloeg de plank volledig mis door de hond van de buren te redden, terwijl hij hallucineerde dat het huis in lichterlaaie stond.

Brand

De 43-jarige New Yorker Michael Orchard, tripte op een mix van LSD en hoestdrank, waardoor hij het allemaal niet meer op een rijtje had. Volgens buren klopte hij aan bij meerdere huizen in de straat met de brandende vraag of ze hem konden helpen het vuur te blussen. Vreemd genoeg wilde niemand hem helpen.... Waarschijnlijk omdat er helemaal geen brand was. Maar zelfs dat kon hem er niet van weerhouden om in actie te komen en zonder gevaar voor eigen leven een niet brandend huis in te gaan.

Lees en zie ook: niet al te snuggere drugsdealer speelt de politie in de kaart (FOTO'S)

BMW

Hij stapte in zijn BMW en reed de auto dwars door het hek en de pui aan de achterzijde van het huis. Hij trotseerde de denkbeeldige vlammen en redde zo de hond. De politie trof de zelfingenomen 'heldhaftige man' aan voor het huis met de hond nog in zijn armen.  Michael dacht een warm onthaal te krijgen, maar kwam van een koude kermis thuis.

Lees en zie ook: boefjes verstoppen coke in cornflakes

Gevangenis

De politie arresteerde de tripper voor inbraak en zijn borgtocht werd ingesteld op 15.000 dollar. Zolang niemand zijn borgtocht betaalt, blijft hij in hechtenis tot zijn zaak voorkomt op 28 oktober. Een aanklacht voor drugsbezit ontweek hij, omdat er geen drugs in zijn auto of op zijn persoon werd gevonden. Wat hadden wij graag zijn gezicht gezien nadat hij zijn roes had uitgeslapen en het nieuws van de avond ervoor voorgeschoteld kreeg. 

We zijn erg benieuwd naar zijn straf.