Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Masturberende taxichauffeur in veiligheid gebracht

De politie is een onderzoek begonnen naar een filmpje dat zaterdag breed via social media is verspreid. Op het filmpje i...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

De politie is een onderzoek begonnen naar een filmpje dat zaterdag breed via social media is verspreid. Op het filmpje is te zien dat een taxichauffeur zichzelf mogelijk aan het bevredigen is. Vervolgens wordt de man aangesproken door de persoon die hem filmt en ontstaat er een discussie. 

In reacties op Facebook werd onder meer het adres van de taxichauffeur genoemd. Veel mensen zijn geschokt omdat op dezelfde weg ook kinderen voorbijkomen fietsen.

Dat leidt aan het begin van zaterdagavond tot een incident bij de woning van de chauffeur en zijn ouders in Sint-Michielsgestel. Twee mannen zouden een steen door een ruit van de woning hebben gegooid en klappen hebben uitgedeeld aan de taxichauffeur en zijn moeder. Zij raakten niet gewond. 

De masturbatie-foto en de video zijn hier te bekijken.

Voor de politie was het incident reden om de taxichauffeur mee te nemen naar het politiebureau. Hij weet inmiddels dat er onderzoek volgt naar het omstreden filmpje. Er wordt onder meer bekeken of hij zich schuldig heeft gemaakt aan strafbare feiten. De man wordt voorlopig elders ondergebracht. Ook zijn ouders worden op een andere locatie ondergebracht. De politie onderzoekt verder wie verantwoordelijk is voor de vernieling en de klappen die zijn uitgedeeld.

Het bedrijf waar de man werkzaam was heeft meegedeeld geschokt te zijn en de taxichauffeur op non actief te hebben gesteld.