doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

UPDATE: Vrouw naar ziekenhuis omdat bedpartner te enthousiast buttplug naar binnen duwt

Wat een hoogtepunt moest worden in de slaapkamer van Emily Georgia (20), werd letterlijk het dieptepunt. Haar bedpartner...
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Wat een hoogtepunt moest worden in de slaapkamer van Emily Georgia (20), werd letterlijk het dieptepunt. Haar bedpartner duwde een buttplug iets te ver naar binnen met als gevolg dat die er niet meer uitkwam. Vrij shit voor haar dus.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Het eenmalige stelletje uit het Engelse Sussex (toevallig) probeerde het speeltje er met de hand nog uit te vissen, maar dat mislukte. Haar bedpartner suggereerde om de natuur het werk te doen en te wachten tot een grote boodschap. Vervolgens gedroeg hij zich als een asshole: hij liet haar alleen omdat hij moest werken en ging er als een haas vandoor. 

‘Toen ik een huisgenote vroeg om mij te helpen, geloofde ze me eerst niet. Zij dacht dat ik een grapje maakte. Toen ik boos werd, begreep ze dat ik serieus was en bracht ze me naar het ziekenhuis’, vertelt Emily aan Metro.co.uk.

Het bleek echter een behoorlijk gevaarlijk ongelukje te zijn. Emily had mazzel, want de dokter zei dat de buttplug zomaar ernstige schade aan haar darmen kon veroorzaken. Pas toen ze de foto zag, wist ze hoe diep het speeltje in haar kont zat en besefte ze het gevaar. Als ze iets langer had gewacht ging het wellicht haar darmen in wat ergere gevolgen kon hebben.

Ze vertelt het verhaal nu om anderen te waarschuwen. ‘Probeer het eerst zelf er uit te halen en als dat niet lukt, ga dan gelijk naar het ziekenhuis. Je hoeft je niet te schamen. Er komen vaker met mensen zulke problemen met dingen die nog erger zijn dan een buttplug.’

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws