Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Finse vrouwen hebben het meest onenightstands tijdens vakantie, Nederland onderaan

Veel mensen gaan binnenkort op vakantie en op de hete avonden kan natuurlijk een liefdesavontuur ontstaan. Dat is genoeg...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Veel mensen gaan binnenkort op vakantie en op de hete avonden kan natuurlijk een liefdesavontuur ontstaan. Dat is genoeg reden voor datingsite VictoriaMilan om uit te zoeken welke nationaliteiten de meeste onenightstands hebben op reis.

Aan het onderzoek van de site deden zo’n 6.758 vrouwen mee. De vraag die onderzoekers stelden was: heb je een keer per jaar een onenightstand op vakantie? 

Helemaal bovenaan staat Finland. 44,4% van de vrouwen bekent eens per jaar een onenightstand op vakantie te hebben. 22% heeft zelfs eens per maand een avontuurtje.

Op twee staan de Zweden. Dat de vrouwen daar een hoog libido hebben, weten we al langer. Meer dan een derde van de vrouwen daar (33,7%) geeft aan in de vakantie het bed met een vreemde te delen. Iets daar achter complementeert Denemarken de top drie met 32,7%. 

Nederland staat op de een-na-laatste plaats in het lijstje. Daar heeft slechts 21,4% een avontuurtje tijdens de vakantie. Echter heeft een kwart van de vrouwen uit ons land elke maand een onenightstand. Dus zulk slecht nieuws is dat niet. Misschien zijn Nederlandse mannen dus toch betere minnaars, dan de heren op vakantie.

De hele lijst is hier te vinden.