Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Haagse rapper Kaene M. aangehouden vanwege geladen pistool op Amsterdams festival

Rapper Kaene M. Die lid is van de Haagse rapgroep SFB is op een festival op Arena Park aangehouden met een geladen pisto...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Rapper Kaene M. Die lid is van de Haagse rapgroep SFB is op een festival op Arena Park aangehouden met een geladen pistool in zijn broek. Ja een echt pistool, hij was niet blij om iemand te zien. 

De rapper die onder contract staat bij Top Notch gaf samen met zijn groep een optreden op Vestifal in Amsterdam. Een bezoeker zag dat hij een pistool bij zich had en waarschuwde onmiddellijk de beveiligers. Hij werd na een optreden aangehouden.

De dag ervoor schakelde M. zelf de politie in, omdat hij bedreigd zou worden met een vuurwapen. Daarop kwam het arrestatieteam met getrokken pistolen op een groep van zes af. Die hadden geen wapens bij zich, maar vanwege hun achtergrond deed de politie wel verder onderzoek naar de mannen, meldt het Parool. Twee werden er aangehouden. Kaene wilde echter geen aangifte doen. De politie heeft vermoeden dat er iets groter rond de groep speelt, maar doet nog onderzoek. 

Eerder was de rapgroep al in opspraak door een seksvideo in Suriname. Kaene had samen met een aantal andere leden van SFB seks met een 15-jarig meisje, aldus tpo.nl. Ze kregen een paar maanden cel.