Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

De sexy Terror Tweeling uit Brabant wordt een dikke vette hit

Elke dag rond deze tijd Mannenpraat. Met vandaag: De tweeling uit Maaskantje.  De sexy Terror Tweeling uit Brabant...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Elke dag rond deze tijd Mannenpraat. Met vandaag: De tweeling uit Maaskantje.

 De sexy Terror Tweeling uit Brabant wordt een dikke hit en als dat niet meer het geval is, is er nog geen man (vrouw) overboord: dan worden ze gewoon paaldanseressen hebben ze al laten weten. Heel Nederland heeft het erover. Esmee en Sharon uit Den Dungen. Ze zijn 21 jaar oud, hebben hun middelbare school niet afgemaakt, zijn te dom om voor de duvel te dansen maar worden met hun dik Brabantse tongval bijzonder komisch en verfrissend gevonden.

Sinds afgelopen weekend heeft deze Brabantse tweeling een eigen show op MTV: Double Trouble. Het grappige van deze turbo Maaskant 'dames' is dat ze volkomen schaamteloos zijn. "Wij dansen nu eenmaal geil," of “Als ik water zie, moet ik schijten, daar kan ik niks aan doen” komt er even makkelijk uit als “Mag ik een kopje koffie met een wolkje melk.” Eigenlijk zijn ze Barbie in het kwadraat maar dan grappiger, met meer zelfspot en vele malen mooier. Hun totale onderontwikkeldheid (hoe kan iemand NIET weten wat 'vegetarisch' betekent) is niet gespeeld.

Lees ook: Op pad met de beroemdste tweeling van maaskantje: Sharon en Esmee Ipema

Het is onduidelijk in welke grot dit duo de afgelopen twintig jaar heeft gezeten – ze hebben werkelijk geen notie wat er gaande is op deze aardbol – maar het heeft iets ontwapenends. Ze werken nu nog bij de Subway in Den Bosch maar worden wel al behoorlijk gesponsord. In ruil voor exposure op Instagram krijgen ze gratis kleding maar ook gratis ingrepen als tanden bleken en lippen opspuiten. “We willen nu dus zoveel mogelijk ingrepen.” Dus hoe lang ze nog mooier blijven dan Barbie is nog maar helemaal de vraag. Ze zien zichzelf als de nieuwe Geer en Goor en hopen dat ze meer programma's mogen maken hierna (Double Trouble begint met acht afleveringen) waardoor ze heel veel geld gaan verdienen en niet meer naar een 'kutcamping' hoeven. Aldus de 'dames'.

Mylène de la Haye

Beeld: Milan Vermeulen