Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Wij vinden onszelf de meest sexy Europeanen!

Weer een fijn onderzoek, van datingservice Lexa deze keer. Wat blijkt ? Nederlanders vinden zichzelf de meest sexy mensen van Europa. Tenminste, we geven onszelf hoge punten als het om sexiness gaat. Alleen met de seks wil het wat minder vlotten.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

In het onderzoek werden 9.600 singles (waaronder 1000 Nederlandse) gevraagd om zichzelf een cijfer van 1 tot 10 te geven als het gaat om hun eigen sexiness. Wat bleek? Alleen de Nederlandse en Spaanse singles gaven zichzelf een (nipte) voldoende. Onderaan de lijst vinden we de Zweden en de Britten. Bleke Britten, dat snappen we. Maar de sexy wifes van Zweden niet sexy?

De rapportcijfers

Nederland: 5,7

Spanje: 5,6

Italië: 5,2

Duitsland: 4,9

Frankrijk: 4,9

Zweden: 4,7

Groot-Brittannië: 4,4

Maar als het op echte seks aan komt zijn we weer niet zo stoer, hier in de polder. Als onze singles net een relatie hebben, duikt, volgens het Lexa-onderzoek, een kwart van hen het liefst elke dag met die nieuwe vlam in bed. Met die uitslag bungelen we onder aan de Europese lijst. In Spanje wil bijvoorbeeld bijna de helft van de singles, 44 procent, iedere dag seks in het begin van een relatie, in Frankrijk eveneens 44 procent en in Italië toch nog een fikse 41 procent. En, je zou het niet verwachten, vooral de Nederlandse vrouwen drukken het percentage als het gaat om iedere dag seks. Slechts 20 procent van hen wil dat namelijk. De Hollandse mannen schroeven het totale percentage gelukkig nog een beetje op, zo'n 35 procent van hen doet het in het begin het liefst dagelijks.

Trouwens, wil je als man de lust van je nieuwe vlam wat verhogen, dan is een weekendbreak naar een zonnige bestemming wel een goed plan. 54 procent van de singles geeft aan dat ze op een zonnige dag meer zin in seks hebben dan op een grauwe Hollandse herfstdag. Dus dat moeten we dan maar doen. Want je kunt jezelf wel een Nederlandse seksbom vinden, maar als je er weinig tot niks mee doet heeft dat volgens ons niet zoveel zin, toch?