doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Eric Corton raakt in 8 maanden 26 kilo kwijt

Mannen opgelet. Voor degenen die nog geen goede voornemens hebben gemaakt maar wel een indrukwekkende bierbuik boven de edele delen hebben hangen: neem een voorbeeld aan Eric Corton, ga fietsen, minder zuipen en val ook 26 kilo af.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Staande ovatie voor Eric Corton. Het stond hem helemaal niet slecht hoor, dat stevige, maar nu hij 26 kilo is afgevallen, ziet hij er toch wel ineens tien jaar jonger uit. Oordeel zelf.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');
zo zag Eric Corton er in april 2017 nog uit

Misschien wel een goede inspiratie voor alle heren die eruit zien alsof ze zeven maanden zwanger zijn en er in 2018 echt iets aan willen gaan doen. Dit is wat Eric Corton zelf op Instagram over zijn metamorfose zegt:

Zo aan het einde van 2017 maak ik een beetje de balans op...en kom tot de conclusie dat er veel gebeurd is. Ik ben vorig jaar serieus ‘op de fiets’ gestapt en heb het hele jaar met deze club rondgereden. Zij hebben me de motivatie gegeven om iedere week minimaal twee keer op te stappen en ‘gewoon’ te rijden. Grenzen verlegd, vrienden gemaakt, regen en wind getrotseerd en Limburgse heuvels beklommen... Inmiddels 26 kilo lichter, totaal alcoholvrij en een record van 263km op één dag in de benen. Na alle voor de hand liggende en soms verwoestende ‘rock and roll’ van het eerste deel van m’n leven is dit deel twee... Voelt goed. Heel goed. @the_windjammers bedankt voor alles tot nu toe...en voor wat nog komen gaat! #rideorshutthefuckup". 

Wij vinden het een prestatie Eric. Je was op weg een typisch 'radiohoofd' te krijgen maar bent nu weer geheel televisiewaardig! Chapeau,

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws