doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Mylène: “Ik droeg bij aan de relatie tussen Kurt Russell en Goldie Hawn.”

Ze zijn nooit getrouwd maar dit jaar is het showbizzkoppel Kurt Russel en Goldie Hawn 35 jaar bij elkaar en daar heeft Panorama’s Mylène de la Haye een piepklein (maar echt piepklein) aandeeltje in gehad.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-650dd29555963 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-650dd29555963 img{#fig-650dd29555963 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-650dd29555963 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-650dd29555963 img{#fig-650dd29555963 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-650dd29555963 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-650dd29555963 img{#fig-650dd29555963 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-650dd29555963 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-650dd29555963 img{#fig-650dd29555963 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Kurt Russell en Goldie Hawn vieren dit jaar hun 35ste jubileum. Daarmee zijn ze een van de meest succesvolle koppels die Hollywood rijk is. Niemand had gedacht dat deze twee mensen het zo lang zouden volhouden. Toen ze elkaar leerden kennen waren ze beiden knap, sexy en succesvol. Genoeg kapers op de kust om roet in het eten te gooien, zou je denken. Maar nee, drie-en-een-half decennium later zijn ze nog steeds bij elkaar en nog steeds happy.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');
Goldie Hawn en Kurt Russell met vriend Sylvester Stallone in 1999

Toen Kurt Russell twee jaar geleden een speech hield - nadat ze allebei een ster kregen op de Walk of Fame - zei hij tegen zijn ontroerde vrouw: “Ik dank mijn geweldige leven aan jou, Goldie. Ik koester jou. En alle sterren in het universum en op Sunset Boulevard vallen in het niet voor de gelukkige omstandigheid dat er niemand op deze wereld is waar ik liever naast zou leven dan naast Goldie Hawn.”

Zelfbeheersing en eerlijkheid

Later legt Goldie Hawn uit in een interview waarom zij denkt dat zij en Kurt nooit uit elkaar zijn gegaan. “We zijn nooit getrouwd en dus kiezen we elke dag om bij elkaar te zijn. We respecteren elkaars vrijheid. Niets hoeft. Dat geeft lucht. Maar het is echt niet altijd makkelijk geweest. Op het moment dat wij elkaar leerden kennen gierden de hormonen nog steeds door onze lichamen. We waren allebei getrouwd geweest, hadden kinderen gekregen en kregen ook nog een kind samen. Maar om de een of andere belachelijke reden bleef moeder natuur tegen ons zeggen dat we ook andere partners moesten gaan zoeken. Ons instinct zegt dat we ons moeten blijven voortplanten en dat maakt je onrustig. En dan heb je al je zelfbeheersing nodig om daar niet aan toe te geven en – en dat is eigenlijk het meest pijnlijke onderdeel – om eerlijk tegen elkaar te zijn wanneer je een ander sexy of aantrekkelijk vindt. Het gebeurt iedereen, het is alleen de vraag: hoe ga je ermee om?”

Ik zou niet graag naast een man lopen die geen oog heeft voor ander vrouwelijk schoon.

Goldie Hawn houdt nog steeds van flirten en Russell ook. “En dat is prima,” zegt ze. “Flirten is onderdeel van communiceren. Je snuffelt wat aan elkaar. En als je dat van elkaar begrijpt is er niets aan de hand. Natuurlijk kijkt Kurt naar mooie vrouwen. Ik kijk ook naar mooie vrouwen. En naar mooie mannen. Ik zou niet graag naast een man lopen die geen oog heeft voor ander vrouwelijk schoon.”

Mylène en Kurt

Begin jaren negentig had ik de ongelofelijke mazzel om Kurt Russell in Washington te mogen interviewen over de brandweermannenfilm Backdraft. Dat was voor het TROS filmprogramma Tros Hollywood Boulevard. Het gesprek zou niet langer dan tien minuten duren maar ik was supernerveus want ik vond (en vind stiekem nog steeds, al moet die baard er gauw weer af) dat hij één van de mooiste mannen is die op deze aardbol rondlopen. En zoiets komt een interview meestal niet ten goede. Het mag nooit dweperig worden, dat vind ik vreselijk.

Even in de vrouwenhemel: Mylène op de foto met Kurt Russell

Na een gesprek waarin ik zo nonchalant mogelijk deed en hij een stuk zakelijker was dan ik had gehoopt - ik zag er natuurlijk op mijn paasbest uit en hoopte toch stiekem wel op een klein flirtje - stelde ik hem de laatste vraag: “Meneer Russell, vond uw vrouw Goldie Hawn het niet eng dat u al uw eigen stunts deed in Backdraft?” Kurt Russell pauzeerde, leunde achterover in zijn stoel, maakte met die fel blauwe ogen voor het eerst écht contact en antwoordde met een sardonische grijns: “Ik weet het niet. Ik denk dat Goldie een stuk ongeruster zou zijn als ze wist dat ik op dit moment in een hotelkamer ben met jou!” en lachte zijn prachtige bek met tanden bloot. Ik bloos echt heel zelden (2 keer in mijn leven) maar toen kreeg ik toch echt ter plekke een hoofd als een boei. Dat was echt zo’n momentje waarvan je een foto maakt in je hoofd die nooit meer uit je geheugen gaat. Wow, wat een compliment en wat een man. En nu ik lees dat die wijze leuke vrouw van hem het helemaal oké vindt dat Kurt zo nu en dan een ondeugende knipoog uitdeelt en dat dat zelfs één van de redenen is dat ze nog bij elkaar zijn, hoef ik er ook geen schuldgevoel meer over te hebben. Sterker nog: als je ’t goed bekijkt, heb ik zelfs een piepklein beetje bijgedragen aan het succes van hun samenzijn. Daar mag ik toch best een beetje trots op zijn?

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws