Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Patricia Paay eist €15.000,- van Johan Vlemmix vanwege sekspop

Na de sextape-gate is Patricia Paay nu verwikkeld in de sekspopstrijd. Ze wil €15.000,- van Johan Vlemmix omdat hij een sekspop van Paay wilde maken.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

In ons blad deed Johan Vlemmix uit de doeken dat hij graag een sekspop wilde maken die qua uiterlijk op Patricia Paay leek. Dit kon de showbizzdiva niet zo waarderen en ze schakelde gelijk haar advocaat in. Paay eist een verbod dat de pop gemaakt zou worden, Vlemmix excuses zou maken voor het ‘belachelijke’ idee en een schadevergoeding van €30.000,- voor immateriële schade.

Geen excuses

Vlemmix heeft inmiddels toegezegd dat hij de pop niet zal maken. Excuses en een schadevergoeding vindt Nederlands grootste Oranjegek onzin en hij heeft dan ook laten weten hier zeker geen gehoor aan te geven.

Inmiddels heeft Paay het bedrag gehalveerd naar €15.000,-. Vlemmix moet dan wel binnen 24 uur betalen, zo laat de advocaat van La Paay weten aan Privé. Tegen hetzelfde blad laat Johan Vlemmix op zijn beurt weten opnieuw niet onder de indruk te zijn. Wordt waarschijnlijk vervolgd.