Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Opvallende namen in voorselectie Oranje

Bondscoach Ronald Koeman heeft vandaag de voorselectie van het Nederlands Elftal bekendgemaakt voor de wedstrijden tegen Engeland en Portugal. De nieuwe bondscoach nodigt een hoop nieuwkomers uit.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

De opvallendste naam in het lijstje is misschien wel die van goalgetter Wout Weghorst. De bonkige, soms bloedirritante spits van AZ heeft een neusje voor goals en kwam dit seizoen al tot elf doelpunten. Ook zijn teamgenoten Guus Til en Marco Bizot behoren voor het eerst tot de pre-selectie. Verder zijn Ruud Vormer (Club Brugge) en Marten de Roon (Atalanta Bergamo) namen die verrassend genoemd kunnen worden.

Talent

Daarnaast lijkt Koeman vooral voor jonge talenten te kiezen. Zo maken Steven Bergwijn (PSV), Hans Hateboer (Atalanta Bergamo) en Justin Kluivert (Ajax) ook kans om voor het eerst definitief tot de selectie voor het grote Oranje te horen.

Naast alle nieuwelingen staan er ook vertrouwde namen in de voorselectie. Spelers als Virgil van Dijk (Liverpool), Daley Blind (Manchester United) en Quincy Promes (Spartak Moskou) zijn de usual suspects in de selectie van Koeman

Wij zijn vooral blij dat Jeffrey Bruma en Karim Rekik mogelijk worden opgeroepen. Als we eindelijk weer eens winnen, is het in ieder geval feest!