doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Viespeuk Harvey (Z)Weinstein is door z’n centen heen

De vrouwenmisbruiker en #metoo aanzwengelaar Harvey Weinstein is failliet. De peperdure scheiding van zijn tropy wife zal daarbij niet hebben geholpen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Hoe afstotend en pokdalig Hollywood producent Harvey (Z)Weinstein ook aan de buitenkant moge zijn, zijn binnenkant is nog vele malen lelijker getuigen o.a. Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Salma Hayek, Daryl Hannah en Rosanna Arquette. Meer dan vijftig actrices – die qua carrière afhankelijk van hem waren – hebben zich door deze viespeuk laten betasten, seksueel intimideren of zelfs verkrachten. Daar behoort niet deze schoonheid – de vijfentwintig jaar jongere ontwerpster Georgina Chapman – bij. Deze vrouw heeft zich tien jaar lang vrijwillig door de grootste viespeuk van Hollywood laten nemen als zijn echtgenote en zette zelfs twee kinderen van hem op de wereld (laten we voor die arme schatten hopen dat die op hun moeder lijken).

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');
Harvey Weinstein: lelijk van buiten, nog lelijker van binnen 

Een scheiding aanvragen was nog nooit zo makkelijk voor een ‘trophy wife’ (lees: golddigger). Een hoge alimentatie afdwingen ook niet (ze nam genoegen met een dikke vijfentwintig miljoen dollar) en voogdij over de kinderen krijgen ook niet: die werden geheel aan haar toegewezen. En nu is Weinstein vandaag ook nog failliet verklaard. Geen vrouw meer, geen kinderen, geen carrière, geen eer, geen geld en geen anonimiteit. Dat wordt wegkruipen onder een stoeptegel voor die man. Waar pissebedden zoals hij thuishoren.  

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws