Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bodybuilder bang om te sterven na injecties

De Russische bodybuilder Kirill Tereshin is ziek geworden door het gebruik van gevaarlijke chemicaliën om grotere biceps te krijgen. Hij voelt zich nu zó verschrikkelijk dat hij zelfs bang is om te sterven.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Wereldberoemd

Tereshin werd wereldberoemd door zijn grote biceps op het internet te showen. Door zijn bijzondere verschijning kreeg hij al snel de bijnaam Popeye, vernoemd naar het spinazie-etende tekenfilmfiguurtje. Maar in tegenstelling tot de bonkige zeeman kreeg de Rus geen grote spieren door het eten van groente, maar door middel van gevaarlijke injecties. Prikken die zelfs dodelijk kunnen zijn. Dokters waarschuwen dan ook dat het middel kan leiden tot hartaanvallen, zweren en problemen in verschillende organen.

Zestig centimeter

Ondanks dat hij wist dat synthol schadelijk is, koos de man voor zijn eigen ijdelheid. Hij wil namelijk verschillende wereldrecords in het bodybuilden verpulveren met zijn biceps die een diameter van zestig centimeter hebben. Daarnaast heeft de man ook last van problemen op persoonlijk vlak. Hij worstelt met zijn eigen identiteit. Hij verkleedt zich regelmatig als vrouw en sprak in het verleden over een borstvergroting ter grootte van een D-cup. Die operatie heeft hij nog niet ingepland.
@backlink(170093)

'Popeye' vroeger.

Angst

De bodybuilder is nu echter bang dat hij te ver is gegaan met spuiten. Op zijn social media schrijft hij dat hij bidt tot god dat het goed komt. Zijn armen zijn nog meer opgezwollen dan normaal en zijn moeder huilt om de pijn van haar zoon. Laten we ondanks deze stomme actie hopen dat het snel goed gaat met de jongen.