Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Waarom moeten we met z’n allen zoveel klagen?

Elke vrijdag voorafgaand een grand prix blikken we vooruit. Met vandaag: Gezeik

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Sinds de eerste race van het seizoen is er veel kritiek op Liberty Media, op de auto’s, over de circuits  en over heel veel dingen die niks met het racen te maken hebben. Het gaat daarbij vooral om voorspelbaarheid van de sport. Zo zegt Fernando Alonso dat de coureurs en fans eigenlijk op donderdag al weten hoe de uitslag van de kwalificatie zo zijn. 

Red Bull pleitte daarom net als wij deden voor het afschaffen van de kwalificatiemodus. Max Verstappen noemt dat weer niet eerlijk. Voor beide valt wat te zeggen! Ricciardo komt weer met het verhaal dat deze auto’s te breed zijn om in te halen en zo hebben we nog een aantal van die zaken. Je word er bijna moe van al dat gezeik.. 

@backlink(170221)

Oké natuurlijk moet er wat veranderen en daarvoor is vandaag dan ook een hele belangrijke dag als Liberty Media zijn plannen voor 2021 bekent gaat maken, maar voorlopig blijft het nog even zoals het nu is! En het is echt niet alleen maar kommer en kwel! 

We gaan dit seizoen echt wel weer spektakel zien. Dat het in race nummero uno niet gebeurt zegt nog niks over de rest van het seizoen! Dus wees een beetje geduldig en ga genieten van de sport want we zijn toch niet voor niets fan?!