Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Cristiano Ronaldo breekt in bij interview Buffon

Real Madrid-Juventus is waarschijnlijk een van de meest bizarre wedstrijden van dit voetbalseizoen. De Italianen maakten een 3-0 achterstand goed, maar werden ver in de blessuretijd alsnog uitgeschakeld.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Penalty

De uitschakeling van de club uit Turijn was extra pijnlijk doordat de penalty discutabel was. Keeper Gianluigi Buffon liep tijdens de discussie ook nog eens tegen de Engelse scheidsrechter Michael Olver aan, waardoor hij een rode kaart kreeg. Uiteindelijk schoot Cristiano Ronaldo de bal van 11 meter prachtig in de kruising waardoor Buffons vervanger Wojchiech Szczesny kansloos was en de uitschakeling van de Italianen een feit was.

@backlink(170641)

Pensioen

Na de wedstrijd wasde 40-jarige Buffon nog steeds erg teleurgesteld en kondigde waarschijnlijk ook het einde van zijn carrière aan: “Het is hartverscheurend om met pensioen te gaan, om deze groep te verlaten, deze fantastische jongens te verlaten. Maar het leven gaat door en ik hoop dat ik ze iets goeds heb kunnen meegeven.” De keeper verdient veel respect, aangezien hij al jarenlang een van de beste keepers ter wereld is. Dat vindt ook Cristiano Ronaldo, want die brak tijdens een interview met de keeper in en omhelsde hem. “Ik heb veel respect voor Buffon. Hij is een geweldige keeper en ik hoop dat dit niet zijn laatste Champions Leaguewedstrijd is. Hij is een van de beste keepers ooit”, aldus de aanvaller van Real Madrid. Prachtige woorden van de man die Juventus uitschakelde.