Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kim Kardashian: Kanye mag zeggen wat hij wilt

LOS ANGELES - De Twitter-tirade van Kanye West is nog altijd gaande. De rapper stuurt het ene na het andere bericht de wereld in, wat veel volgers en diverse media zorgen baart. Zij vragen zich af of hij het nog wel allemaal op een rijtje heeft staan in zijn bovenkamer, maar volgens Kanye's vrouw Kim Kardashian is dat absoluut niet nodig. De realityster postte een aantal tweets waarin ze kenbaar maakt het 'doodeng te vinden hoe haar man behandeld wordt door de media'.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

"Het demoniseren van mijn man baart mij zorgen. Na zijn verschillende tweets wordt Kanye wel erg snel in een hokje weggezet en roept iedereen maar te pas en te onpas dat hij mentale problemen heeft. Dat is niet grappig en ook niet eerlijk. Hij is gewoon zichzelf en uit zich nou eenmaal op zijn manier. Hij mag zeggen wat hij wil. Dat hij afscheid genomen heeft van zijn manager en andere mensen met wie hij werkte, is puur en alleen een zakelijke beslissing. Ik ben juist blij dat hij op deze manier naar buiten heeft gebracht hoe hij voortaan te werk wil gaan, er staan spannende dingen te gebeuren," aldus Kim.

"Hij is altijd een vrije denker geweest en sinds wanneer mag dat niet meer in Amerika? Alleen maar omdat hij andere ideeën heeft dan jij? Om dan meteen te roepen dat iemand mentale problemen heeft gaat te ver. Hij heeft een aantal dingen gezegd over Trump, waarmee veel mensen, inclusief ikzelf, het niet eens zijn. Maar dat is ZIJN mening. Iedereen heeft recht op een eigen mening. Kanye zal nooit de harten van iedereen stelen, omdat hij is wie hij is en daarom houd ik van hem. Kanye is zijn tijd ver vooruit."