doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Duizend swingers willen wereldrecord grootste orgie verbeteren

Wie wil er nu niet een wereldrecord breken? Vaak moet je er een bijzondere prestatie voor leveren, maar dit keer is het wel heel simpel.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Orgie

Op zaterdag 2 juni is het zo ver in Las Vegas. Honderden mensen gaan hun best doen om ’s werelds grootste orgie ooit te hebben. Het oude record stamt uit het jaar 2006 en vond plaats in Japan toen 500 mensen tegelijktijdig naast en met elkaar te lagen kezen. Elf jaar later wordt het nog veel groter aangepakt want de organisatie verwacht dat meer dan duizend mensen aan de recordpoging gaan meedoen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Prijzig

Het letterlijke aankloten is deel van een groter seksevenement dat vier dagen duurt. Zo zijn er ook de Slut Olympics en een poolparty voor de echte liefhebbers (al weten we niet wat we van een slettenwedstrijd moeten verwachten). Meedoen aan de recordpoging heeft wel een prijskaartje. Voor vrouwen die alleen komen valt het nog erg mee. Zij krijgen voor 21 euro toegang tot alle dagen. Voor koppels is het een stuk prijziger. Zij moeten voor een dagkaart alleen (die geldig is voor de recordpoging) 168 euro neerleggen, maar dan kan je later wel met trots aan je familie en vrienden zeggen dat je een wereldrecord in bezit hebt. Helaas mogen mannen alleen niet deelnemen.

Maskers

Voor dat geld krijg je wel een hele lading condooms, glijmiddel, handdoeken en schoonmaakmiddel voor je handen. Ook deelt de organisatie maskers uit, zodat als je de buurman tegenkomt hij je niet meteen herkent (wellicht doet de buurvrouw dat ondanks een makser wel). Bovendien belooft de organisatie dat de hele ruimte schoon is. Wij hebben nu al medelijden met de schoonmakers en vooral die het na de orgie allemaal moeten gaan opruimen. Misschien mogen zij in het recordboek met het schoonmaken van 's werelds smerigste achtergelaten plek.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws