Nederland krijgt eerste 'vegan' castingbureau

CANNES - Nederland krijgt een nieuw platform waar acteurs, modellen, muzikanten en andere artiesten die streven naar een klimaatpositief leven met elkaar in contact kunnen komen. Vegan Casting is allereerste 'vegan' castingbureau van de Benelux, maakte de organisatie zaterdag bekend op het festival van Cannes.
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

“Steeds meer bedrijven en reclamebureaus hechten er veel waarde aan om de planeet niet verder kapot te maken met hun producten of diensten”, zegt oprichter Willo Schröer. “Onze talenten delen dit bewustzijn en zijn bijvoorbeeld veganist of vegetariër. Die connectie maakt campagnes écht geloofwaardig.”

De opdrachtgevers van Vegan Casting richten zich op de online advertentiemarkt, maar ook op traditionele media zoals tv, radio en print. Momenteel bouwt Vegan Casting aan haar duurzame portfolio. Professionele artiesten zijn welkom zich te melden bij het nieuwe platform.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f01b9cae5f2e', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws