Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Huwelijk duurt slechts 15 minuten

In Dubai stappen twee geliefden in het huwelijksbootje, maar dat bootje komt minder ver dan ze waarschijnlijk verwacht hebben. Amper vijftien minuten na het ja-woord, eist de bruidegom alweer een scheiding.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Schoonvader

De bruidegom heeft zijn jawoord al gegeven, maar zijn schoonvader gooit direct roet in het eten. De twee krijgen ruzie over geld op de doorgaans zo romantische dag. De vader van de bruid zou de bruiloft betalen, maar vraagt zijn schoonzoon om een bijdrage van maar liefst 23.000 euro. Het volledige bedrag kan de bruidegom niet direct betalen, maar hij tikt wel alvast 11.000 euro af. De rest van het geld krijgt zijn schoonpa na de bruiloft.

Even wachten

Onmiddellijk nadat de huwelijkspapieren zijn ondertekend vindt schoonvader het echter tijd dat zijn kersverse schoonzoon met de resterende 12.000 euro over de brug komt. De pasgetrouwde man vraagt zijn schoonvader om even te wachten zodat hij het geld kan halen, maar daar heeft de man geen zin in. De bruidegom moet maar een vriend sturen om het geld langs te brengen. De net getrouwde man voelt zich hierna zo in de zeik genomen door de vader van zijn vrouw, dat hij besluit het huwelijk direct te laten ontbinden.

Kort maar krachtig

Een huwelijk van 15 minuten is kort, maar niet het kortste huwelijk ooit. In de Verenigde Arabische Emiraten scheidde in 2012 een koppel al na enkele seconden, nadat de bruid aangaf haar baan niet te willen opgeven.