Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Cruise voor nieuw tv-programma loopt volledig uit de hand

Aan boord van een cruise werden opnames gemaakt voor een nieuw tv-programma, maar deze verliepen anders dan verwacht.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Orgie 

De cruise die vijf dagen zou duren vertrok in Barcelona, om van daaruit vaart te zetten naar Cannes, Ibiza en Palma de Mallorca. Aan boord bevonden zich 1500 passagiers en 20 jongvolwassen reality-tv-sterren. Wat idyllische beelden moest opleveren mondde uit in een decadente orgie. 

Drugs 

Het dek stond vol met schaars geklede dames en de champagne vloeide rijkelijk rond het zwembad. Op grote tweepersoonsbedden naast het zwembad lagen feestvierders het met elkaar te doen. “Het was gemakkelijker om een zak cocaïne te krijgen dan om een drankje te bestellen. Overal waren jonge feestvierders wiet aan het roken en lijnen coke aan het snuiven,” vertelde een passagier. 

Cannes 

Voordat het schip Cannes bereikt had, beseften veel passagiers dat het feestje een ‘beetje’ uit de hand gelopen was. Stomdronken passagiers gingen met elkaar op de vuist en in het zwembad werd overgegeven. Aangekomen in Cannes viel de politie het schip binnen om de illegale activiteiten te stoppen. Daarbij werd een Brit opgepakt. Geen van de Reality-tv-sterren was betrokken bij de orgie en de illegale zaken.