doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Welcome to the Future is uitverkocht

AMSTERDAM - De twaalfde editie van Welcome to the Future op zaterdag 21 juli in recreatiegebied Het Twiske is uitverkocht. In totaal zijn 20.000 kaarten aan de man gebracht, meldt organisator ID&T. Als opmaat naar het festival vertoont de Melkweg in Amsterdam donderdagavond twee korte muziekdocumentaires.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Het verkochte aantal kaarten is iets lager dan voorbije jaren. De organisatie zegt daarmee in te spelen op de beperkte bereikbaarheid van het terrein ten noorden van Amsterdam. Er zijn dit jaar meer pendelbussen en touringcars die voorrang krijgen op andere voertuigen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De line-up bevat optredens van de Nederlandse dj en producer Joris Voorn, Chris Liebing uit Duitsland, het Berlijnse dj-duo Pan-Pot, Charlotte de Witte uit België en Dax J. uit Engeland. In totaal treden meer dan vijftig artiesten op, verspreid over zeven verschillende podia.

De Melkweg programmeert donderdag twee korte films van Welcome To The Future en het Amsterdamse CRUMB.FILM. Na afloop beantwoorden onder anderen regisseur Stuart Acker Holt en festivalgrondlegger Gert van Veen vragen uit het publiek.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws