doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Jongen stopt usb-kabel in penis en krijgt het er niet meer uit

Elk weekend delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag, uit juli van dit jaar: ontladen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Toegegeven, vroeger toen we jong waren deden we allemaal domme dingen. Een jongen in China maakt het echter wel heel bond. Hij stopte een usb-kabel in zijn urinebuis en kreeg het er niet meer uit.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Opladen

Wellicht wilde de Chinese jongen (13) zichzelf opladen voor een zware dag, maar dit is natuurlijk niet de goede manier. Toen zijn ouders erachter kwamen wat hun zoon had gedaan brachten ze hem meteen naar het ziekenhuis. Daar bleek dat de jongen het kabeltje twintig centimeter naar binnen had gebracht, waardoor het in de blaas terecht kwam. Daar raakte het kabeltje in de knoop en toen kreeg de Chinees het er niet meer uit. Dat lukte doordat de jongen het uiteinde van de kabel afsneed, meldt het Engelse Metro.

Ingreep

Als eerste methode probeerden de artsen gebruik te maken van smeermiddel. Dat hielp niet en de jongen schreeuwde het uit van de pijn. Vervolgens brachten ze hem over naar een kinderziekenhuis die wel een oplossing konden bieden. Tijdens een operatie sneden artsen de knoop er af en haalden ze de draad eruit op dezelfde manier als deze naar binnen was gegaan. Twee weken na de ingreep zei de jongen dat hij het deed omdat hij nieuwsgierig was naar zijn geslachtsdeel. De röntgenfoto is HIER te zien.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws