doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Vrouw laat in dronken bui bijzondere Eminem-tattoo zetten

Elke zondag delen we een internetklassieker. Een artikel uitje archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag, uit juli van afgelopen jaar, een bijzondere tattoo.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Vrouw laat in dronken bui bijzondere Eminem-tattoo zetten

Eminem gaf afgelopen zomer een geweldig concert in Nijmegen waar ruim 85.000 fans op af kwamen. Daar was de vrouw uit dit verhaal niet bij, maar zij liet op andere wijze haar liefde voor de rapper zien.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Eminem

Eminem is een van de grootste artiesten deze tijd en heeft daarom veel fans wereldwijd. Zo ook de achttienjarige Hannah Thomas uit Engeland. Toen ze op vakantie was in Kavos op het Griekse eiland Corfu. Zoals bij veel jongeren rond die leeftijd wordt er een hoop alcohol gedronken en kun je wel eens rare dingen doen. Vaak vergeet je de acties in de loop der tijd, maar voor Hannah blijft het een herinnering die haar hele leven bij zal blijven, want de dame liet een bijzondere tattoo zetten om haar held Eminem altijd bij haar te hebben.

Tattoo

Voor tachtig euro liet de vrouw de tekst: I’m the real Slim Shady please stand up tatoeëren. Hoewel de lyrics al fout zijn (het moet zijn: ‘Will the real Slim Shady please stand up, red.),  is de plaats van de tattoo nog erger. Deze heeft ze laten zetten op haar bovenbenen vlak bij haar flamoes. Daardoor krijgt de tattoo en vooral het deel please stand up een bijzondere lading.

#source/panorama/uploads/2018/07_juli/eminem_1.jpg
De bijzondere tekst.

Geen spijt

Hannah, die inmiddels al een kind op de wereld heeft gezet, heeft echter geen spijt van haar actie. “Ik was bij de tattoo-shop en dacht: waarom niet? Toen ik het de tatoeëerder vroeg, keek hij geen eens raar op. Waarschijnlijk heeft hij vaker zulke dingen gezien. Nu ik thuis ben vind ik het nog steeds grappig. Aan haar ouders durft ze het nog steeds niet te vertellen. “Ik wil nog meer tattoos, maar ik weet niet zeker of ik ooit nog lyrics laat zetten.”

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws