doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Man stuurt uitnodigingen voor BBQ: 'Het is geen orgie'

De Amerikaan Chris Bowman stuurde naar vele mensen een uitnodiging voor een barbecue bij hem in de achtertuin. Hij stuurde ook een uitnodiging op Grindr met de woorden: 'BBQ geen ORGIE'
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Bowman had vooral zin in gezelligheid en daarom stuurde hij uitnodigingen over de hele wereld en dus zo ook via de datingapp Grindr. Hij wilde daar wel meteen duidelijk maken hoe de vork in de steel zit en dus zette hij op zijn profiel dat het echt alleen om een barbecue ging en niet om een orgie. 

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Alle mensen

Grindt staat ook wel bekend als een plek waar mannen elkaar ontmoeten om seks met elkaar te hebben, maar om duidelijk te maken dat Bowman dat absoluut niet wilde vulde de 61-jarige zijn profiel nog iets verder aan. "Waarom denkt 90% van jullie dat dit een orgie is? Dat is het niet. Iedereen is welkom. Is het omdat ik op deze app zit? Ik probeer allerhande mensen uit te nodigen. Mannen, vrouwen, homo, bi, hetero, trans, … dat maakt me niet uit.”

Nog had hij waarschijnlijk niet iedereen kunnen overtuigen want naar sommige mensen stuurde hij nog een extra privébericht om zijn idee kracht bij te zetten. "Breng gerust je vrouw, partner of date mee. Dit feestje is er voor mannen, vrouwen en families. Voor homo’s, hetero’s, biseksuelen en alles daartussen.”

De BBQ

Uiteindelijk was er er één twitteraar die tijdens het feest iedereen op de hoogte hield. Hij liet weten dat er niet meer dan twintig mensen waren, maar dat iedereen wel heel liefdevol was. Aan eten was echter geen gebrek. "Er was een volledig gegrild varken, een gebakken kip, bonen, aardappelen, bijgerechten, appel- en pecantaart en zelfs enkele veganistische opties. Het was werkelijk geweldig!” 

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws