Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Filmpje opgedoken van drugssmokkelaar die op Spaans strand wegrent

Man rent voor zijn leven nadat hij op het Spaanse strand is komen aanvaren met zijn bootje.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Een drugssmokkelaar die in beeld kwam bij de Spaanse kustpolitie is in de badplaats Sabinillas gefilmd terwijl hij aanmeerde en weg probeerde te komen. De beelden tonen hoe een helikopter de smokkelaar op de hielen zit, terwijl die met een motorboot in de branding komt aanvaren.

Hielen

Nadat hij het bootje in het zand heeft geparkeerd stapt hij uit het vaartuig en rent het strand op. Ondertussen blijft de helikopter hem letterlijk op de hielen zitten. Een badgast weet het hele tafereel te filmen. Hoe het met de man is afgelopen wordt niet helemaal duidelijk. Maar zo op het oog maakt hij nauwelijks een schijn van kans.

Transporten

Het is een illustratief filmpje bij het nieuws dat de Spaanse narcoticarecherche een hulpkreet de wereld in zendt. Het aantal cocaïnetransporten is zo groot, dat het dweilen met de kraan open is, zo meldt de Guardia Civil. Ook al worden er heel wat transporteurs op heterdaad aangehouden, dan nog vliegen er heel wat transporten door het net.

Keukens

De keukens in landen als Peru, Ecquador, Venezuela en Colombia produceren kennelijk nog steeds zodanig dat dit waar gemaakt kan worden. De man uit het betreffende filmpje zou vanuit de zee bij Gibraltar zijn komen aanvaren in een poging een lading cocaïne aan land te brengen.