Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Viertal rijdt zich te pletter tegen boom tijdens politieachtervolging (VIDEO)

Vier jongens zijn overleden doordat hun auto op hoge snelheid tegen een boom tot stilstand kwam. Dit alles gebeurde tijdens een politieachtervolging.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Bewoners in Bradford schokken gisteren om 5:30 wakker toen ze een heel harde knal hoorden. “De impact van het ongeluk was zo hard dat het me wakker maakte. Het is verschrikkelijk en het meest traumatische wat ik ook ooit heb gezien”, vertelt een buurtbewoner.

Achtervolging

De slachtoffers bleken vier vrienden te zijn die achtervolgd werden door de politie. Wat ze op hun kerfstok hadden is niet bekend. Vermoedelijk wilde de politie hen tot stoppen brengen omdat ze te hard reden. Waarom de bestuurder de controle over zijn auto verloor is niet bekend. De politie doet nu verder onderzoek naar het ongeluk. 

Verdriet

De families van de slachtoffers hebben nu hun verhaal gedaan. De vader van de 22-jarige Murthza Chaudhry vertelt aan de Daily Mail: “Het was zijn BMW. Die was gloednieuw, want hij had de auto net twee weken. Hij was zo blij als een klein jongetje.” Ook zijn neef reageerde: “Hij was net klaar met school en had een leven voor zich. Ik ben er kapot van.”

Beelden van de crash