Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Realityster dood gevonden in New York

NEW YORK - Realityster en producer Lyric McHenry is dinsdagochtend overleden in New York. Volgens verschillende Amerikaanse media was de 26-jarige, die bekend werd met Rich Kids of Beverly Hills en spin-off EJNYC, zo'n twintig weken zwanger.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Lyric werd rond 5 uur 's ochtends half gekleed gevonden op een stoep in de Bronx. Eerder die nacht had ze op Instagram een aantal video's gedeeld van haar verjaardagsfeestje op drie locaties in New York. Volgens New York Daily News had ze cocaïne op zak en gaat de politie uit van een overdosis.

Lyric en haar zus Maya doken op in Rich Kids of Beverly Hills, als de vrienden van castlid EJ Johnson. De zoon van basketballer Magic Johnson kreeg daarna een spin-off, EJNYC, waarin de zussen vaker te zien waren. Lyric en Maya waren ook producenten van het programma, waarvan in 2016 één seizoen werd uitgezonden.

EJ heeft op sociale media nog niet gereageerd op de dood van Lyric, met wie hij al sinds zijn vroege jeugd bevriend was. Rich Kids of Beverly Hills-castlid Dorothy Wang postte wel een aantal tweets. Ze schreef dat ze het nieuws over het overlijden van haar oud-collega haast niet kon geloven, en noemde Lyric een engel. Daarna haalde ze uit naar Daily Mail, dat volgens Dorothy weinig respectvol schreef over de producente. "Lyric was afgestudeerd aan Stanford, een academica, activiste en een intelligente vriendin, zus, dochter en lid van de maatschappij. Dit gaat over iemands leven."