Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Advocaat Danny M. doet oproep

Mr. Inez Weski gaat in op de bedreigingen aan het adres van haar cliënt.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Advocaat Inez Weski heeft een persbericht laten verspreiden waarin ze nog eens goed haar standpunten inzake haar cliënt Danny M. naar voren brengt. Het schrijven is een samenvatting van de zaken waarop volgens haar het onderzoek naar de Ennetcom-data niet deugt. Het bericht komt nu Danny M. vorige week uit zijn huis is gezet, en zich niet meer in Nijmegen mag begeven. Een besluit genomen door de burgemeester van Nijmegen, Bruls, op basis van mogelijke dreiging.

Drukinkt

Het was zondermeer een heftige week voor de Nijmeegse Ennetcom-eigenaar. De Panorama met zijn interview lag nog nat van de drukinkt in de winkel toen een arrestatieteam hem hem en zijn gezin stond op te wachten bij hun woning in Nijmegen.

Terugkomst

In een contact dat we enkele dagen later met Danny hadden gaf hij aan de dat burgemeester van zijn stad hem geen enkele kans heeft gegeven de zaak normaal op te lossen: Danny had de dreiging zelf gemeld bij de politie, nadat er een auto verdacht had staan posten in de wijk. Hij had contact onderhouden met de wijkagent die op de hoogte was van de terugkomst van het gezin M. na hun vakantie. Danny wilde zijn kinderen thuisbrengen, zodat ze enkele dagen later weer naar school konden. Hij ging er zelf al vanuit dat hij mogelijk ergens anders de nacht had moeten doorbrengen, maar dat zou in zijn optiek gewoon kunnen zijn besproken met de autoriteiten.

Niets van dat alles bleek mogelijk bij thuiskomst. Een nieuw gebiedsverbod was de boodschap, nadat Danny in 2016 ook al eens met een dergelijke maatregel te maken had gehad.

Het persbericht van Weski kunt u hier bekijken.