doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Beveiliger die zijn scheten filmde ontslagen

Een beveiliger die zes maanden lang zijn scheten op zijn werk vastlegde, heeft daarvoor een dure prijs betaald. Hij is door zijn baas ontslagen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Stink

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Er zijn mensen met heel rare hobby’s, maar scheten laten op je werk is wel een hele bijzondere. Vooral als je ze ook nog eens filmt en op social media zet. Dat is letterlijk een zaakje dat stinkt. Dat vond ook zijn baas en dus heeft hij de medewerker ontslagen.

Paul Flart

Doug, die als artiestennaam Paul Flart gebruikt, was beveiliger bij een ziekenhuis in New Jersey. Dat is natuurlijk wel zo handig als je slachtoffer wordt van een gifgasaanval.

Akoestiek

De stinkerd sloeg toe in de lobby van het ziekenhuis, wat zijn werkplek was. Tijdens een rustige shift kreeg Doug een letterlijke openbaring. “De lobby heeft een geweldige akoestiek. Toen is op een dag een scheet moest laten, besloot ik deze op te nemen en in een groepschat te zetten.”

Fans

Zijn vrienden waren dolenthousiast en zo begon het idee om een Instagram-account aan te maken voor zijn bijzondere geluidsproductie. Dat heeft hem geen windeieren gelegd want hij heeft nu zo’n 48.000 volgers.

Onstlag

Zijn werknemer heeft er nu genoeg van. Hij vindt dat Doug het ziekenhuis een slechte reputatie bezorgd. Hij deed zijn daden namelijk op de grond van het ziekenhuis in zijn uniform. Zijn ontslag streamde hij zelfs via social media. Het werd een knallend afschijt.

Bekijk hier een aantal van zijn hoogtepunten.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');
 

Paul Flart holding it down. #paulflart #fart #security #observeandreport #nofakes

Een bericht gedeeld door Paul Flart (@paulflart) op

Laatste nieuws