Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Deel voet ex-voetballer opgegeten door rat tijdens safari

Tottenham Hotspurlegende Gary Mabbutt was op safari in het Krugerpark in Zuid-Afrika. Waar je normaal op moet passen voor leeuwen en nijlpaarden, sloeg bij Mabbutt een rat toe.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Rat

De 57-jarige ex-voetballer is het slachtoffer geworden van een rat die zijn voet op at toen hij sliep in een tent. Mabbutt claimt dat hij niets voelde aan zijn voet omdat hij last heeft van diabetes. Toen hij wakker werd, zag hij dat zijn hele bed onder zijn bloed zat.

Diabetes

“Helaas door mijn diabetes en mijn carrière heb ik nog maar weinig gevoel in mijn voeten. Toen ik sliep klom een rat er op en begon te kauwen. Dat dier maakt een groot gat in mijn voet tot mijn bot en daardoor is een infectie ontstaan”, vertelt de oud-voetballer aan The Sun.

Gary Mabbutt in betere tijden.

Operatie

De voetballer werd daarom met spoed naar een Engels ziekenhuis gevlogen waar hij onmiddellijk werd geopereerd. Daar moest hij een week blijven voordat hij weer naar huis kon. Dat is inmiddels zes weken geleden.

Humor

Achteraf kan de oud-voetballer wel om het incident lachen: “Als je er goed over nadenkt is het bijzonder. Ik heb tegen heel veel tegenstander gespeeld en ik word uiteindelijk uitgeschakeld door een rat.”