Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Damon Herriman speelt sekteleider Charles Manson in nieuwe film Tarantino

De Australische acteur Damon Herriman gaat sekteleider Charles Manson spelen in een verfilming van het leven van voormalig acteur Rick Dalton. De film wordt geregisseerd door Quentin Tarantino.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Once upon a time in Hollywood

De film Once upon a time in Hollywood gaat zoals gezegd over Rick Dalton (DiCaprio) en zijn stuntman Cliff Booth (Pitt) die willen doorbreken in Hollywood ten tijde van de beruchte Manson Family murders. De moorden die werden uitgevoerd door de sekte van Charles Manson (foto).

Sterrencast

Voor de nieuwe film heeft Tarantino een heuse sterrencast bij elkaar verzameld. Zo zullen ook Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Al Pacino, Kurt Russel, Margot Robbie en Dakota Fanning acte de présence geven.

Tarantino

In totaal is Tarantino al vijf jaar bezig met het script en is blij dat hij nu eindelijk aan de film kan beginnen. De eerste opnames zijn al gestart. “Ik ben heel erg enthousiast om het Hollywood te laten zien dat niet meer bestaat en ik ben ook blij dat DiCaprio en Pitt de rollen gaan vertolken”, zei eerder dit jaar tegen Deadline

Leonardo DiCaprio en Quentin Tarantino.

DiCaprio

DiCaprio is dolenthousiast over de film en vertelt dat de film ons mee zal nemen naar een andere tijd: “Ik heb het script al gelezen. Het is een van de meest bijzondere films die hij ooit heeft gemaakt. Een echt meesterwerk.”

We moeten nog even wachten totdat de film eindelijk in de bioscoop draait. De releasedatum in de Verenigde Staten staat nu gepland voor 26 juli 2019.