Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Conor McGregor haalt hard uit naar volgende tegenstander (VIDEO)

Je zou het wellicht bijna vergeten door alle perikelen rondom Conor McGregor, maar de iets vecht nog steeds. Op 6 oktober neemt hij het op tegen de Rus Khabib Nurmagomedov.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

McGregor

Conor McGregor staat volop in de belangstelling. De vechter die in april door het lint ging in New York toen hij een steekwagen door een busje smeet, waarbij andere vechters gewond raakten, staat over twee weken weer in de octagon. Het is zijn eerste gevecht in de UFC sinds november 2016 waarbij Eddie Alvarez knock-out sloeg. In de tussentijd was er natuurlijk nog de bokswedstrijd met Floyd Mayweather die hij verloor. Hoewel er nog steeds geruchten gaan over een rematch neemt hij het op tegen Khabib Nurmagomedov voor de titel.

Persconferentie

Bij een MMA-partij hoort natuurlijk een spraakmakende persconverentie en die was er gisteren zeker. McGregor daagde zijn tegenstander uit door hem een glas whisky aan te bieden. Khabib, die moslim is, moest natuurlijk weigeren. Bovendien haalde de Ier flink uit naar de manager van de Rus. Tijdens de stardown (waarbij de vechters elkaar in de ogen kijken) riep manager Ali Abdelziz iets wat McGregor niet leuk vond. De Ier reageerde natuurlijk op geheel eigen wijze: Shut your mouth Ali Abdelaziz. Jij bent terroristische verrader . Ik weet alles van je gek! Echt alles! Hou gewoon je mond dicht. Hoe is het met Noah? Hoe is het met Noah? Hou gewoon je mond. Praat niet over me tijdens de rest van je leven. Kijk hier maar goed rond, want lang zul je hier niet zijn.”

@backlink(209685)

Abdelaziz

De grote vraag op de persconferentie was natuurlijk wie Noah was. Het bleek te gaan om het kind dat Abdelaziz heeft verlaten in 2006 toen hij als informant voor de politie in New York ging werken en waarbij $50.000 aan alimentatie achterloopt. Recent probeerde de manager van zijn schuld af te komen door hem $10.000 aan te bieden, meldt MMA-journalist Mike Russell.

Na al dit vuurwerk is het natuurlijk wachten op de echte wedstrijd. Deze vindt op 6 oktober plaats in de T-Mobile Arena in Las Vegas.