Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Feyenoord start zonder Jørgensen tegen Vitesse

ARNHEM (ANP) - Feyenoord start zondag in de thuiswedstrijd tegen Vitesse zonder Nicolai Jørgensen. Volgens trainer Giovanni van Bronckhorst is de Deense spits nog niet klaar voor een basisplaats. ,,Nicolai is nog niet zover dat hij zondag kan starten, maar we zien hem sterker worden'', zei Van Bronckhorst.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Jørgensen maakte bijna twee weken geleden tegen AZ (1-1) als invaller zijn rentree, nadat hij door een voetblessure het eerste deel van het seizoen had gemist. Vorige week tegen FC Utrecht mocht Jørgensen een half uur meedoen. Dankzij een doelpunt van Robin van Persie wist de Rotterdamse club vlak voor tijd te winnen (1-0). Sam Larsson hield een lichte voetblessure over aan dat duel, maar de Zweedse linksbuiten trainde vrijdag weer mee.

Bij Vitesse ontbreekt de geschorste aanvoerder Maikel van der Werff. Hij wordt in De Kuip vervangen door Danilho Doekhi. Het meespelen van Martin Ødegaard is onzeker vanwege een handblessure, opgelopen in de nipt gewonnen bekerwedstrijd tegen RKAV Volendam (2-1).