Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kevin Spacey weer aangeklaagd voor aanranding

LOS ANGELES - Kevin Spacey is opnieuw aangeklaagd vanwege seksueel misbruik. Een anonieme masseur beweert dat hij in oktober 2016 is aangerand door de gevallen acteur. Dat blijkt uit rechtbankdocumenten die Deadline zaterdag publiceerde.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Spacey zou de masseur hebben gedwongen zijn geslachtsdeel aan te raken. Ook betastte Spacey het kruis van de man, die hem "tijdens de aanranding meermaals toestemming vroeg om te vertrekken". "Maar Spacey blokkeerde de deur met zijn naakte lichaam", staat in het elf pagina's tellende zeer gedetailleerde verslag van wat er zich twee jaar geleden in Malibu af zou hebben gespeeld.

Vorig jaar oktober kwamen de eerste verhalen naar buiten over seksueel wangedrag van de 59-jarige Spacey. Inmiddels lopen in Los Angeles, New York en Londen onderzoeken naar de acteur, die als gevolg van de #MeToo-beschuldigingen aan zijn adres onder meer zijn hoofdrol in de hitserie House Of Cards verloor. Tientallen mannen hebben de publiciteit gezocht met verhalen over seksueel misbruik door Spacey. Veel van die vergrijpen zijn verjaard.

Dat geldt niet voor het verhaal van de masseur. "Spaceys gedrag was extreem en buitensporig", wordt beweerd in de aanklacht. De man zegt ernstige mentale problemen over te hebben gehouden aan het voorval.