Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

UFC-vechter Khabib kan boete van $2 miljoen krijgen

Tijdens UFC 229 ging het niet over het gevecht zelf tussen Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov, maar de gebeurtenissen achteraf.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Khabib

Het gevecht tussen de Ier en de Rus werd vooraf groots aangekondigd, maar de partij zelf was echter vrij saai. Nurmagomedov hield McGregor in de vierde ronde in een wurggreep waardoor de Ier moest aftikken .De Rus is hierdoor de nog steeds ongeslagen kampioen in het lichtgewicht van de UFC.

Gevecht buiten de ring

Het spektakel gebeurde achteraf toen de Rus over uit de octagon klom om een trainingsmaatje van McGregor aan te vallen. In de ring zelf werd de Ier geslagen door iemand uit de entourage van Nurmagomedov. De twee vechters moesten afzonderlijk onder politiebegeleiding het gebouw verlaten, wat betekende dat de Rus niet zijn kampioensriem kreeg. Doordat McGregor geen aangifte deed van het incident, konden drie leden uit de entourage van de Rus na hun aanhouding weer gaan.

Straf

Desondanks krijgt het gevecht wellicht nog een staartje. De Rus kan namelijk een boete van $2 miljoen krijgen voor de incidenten die hij heeft veroorzaakt. Desondanks denkt UFC-voorman Dana White dat het niet zo’n vaart zal lopen. Hij verwacht dat de boete dichter bij de $250.000 zal zitten. Mogelijk krijgt de vechter ook nog een schorsing van tussen de vier en zes maanden, deelt hij met TMZ.

@backlink(223519)

McGregor

Op twitter liet McGregor weten graag een rematch te willen met Nurmagomedov. White weet echter niet of dat er nu al meteen in zit. Hij ziet een partij tussen de Ier en MMA’er Tony Ferguson wel zitten. Ferguson staat momenteel derde op de ranglijst achter de twee kemphanen.