Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Enrique en Anna seksen er flink op los

MIAMI - Wie denkt dat het seksleven van Enrique Iglesias en Anna Kournikova na de komst van hun tweeling Lucy en Nicholas compleet is ingedut, heeft het mis. Volgens de zanger hebben de ouders van de 9 maanden oude baby's juist meer gemeenschap dan daarvoor en is er nog altijd sprake van genoeg vuurwerk in de slaapkamer. Dat vertelde Enrique in een interview met The Sun.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Iglesias en Kournikova zijn sinds 2001 samen en hebben hun relatie altijd vrij goed weten af te schermen van de pers. Groot was dan ook het nieuws dat Anna twee gezonde kinderen op de wereld had gezet in december 2017. "Het is geweldig om haar in haar rol als moeder te zien, ze doet het fantastisch. Natuurlijk hebben wij, net als elk ander koppel onze ups en downs, maar over het algemeen is onze relatie vrij perfect," aldus Enrique.

Hoewel de zanger momenteel nog bezig is met zijn All The Hits Live Tour, denkt hij ook weleens aan stoppen met zingen. "Ja, die gedachte gaat soms door mijn hoofd. Tegenwoordig vaker dan voorheen, dus het zou zomaar eens in de nabije toekomst kunnen gebeuren. Dan ga ik niets anders meer doen dan alleen vader zijn."