Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Glennis hint op Amerikaanse Whitney-concerten

AMSTERDAM - De kans is groot dat Glennis Grace straks ook in Amerika gaat toeren met een Whitney Houston-tribute. Dat liet de zangeres vrijdag in De Wereld Draait Door doorschemeren. "Ik heb heel veel aanbiedingen gehad om hier mee te gaan toeren en soms moet je luisteren naar je publiek", zei de zangeres, die eerder dit jaar furore maakte in America's Got Talent. Ze droomt van een afsluiting met een of meerdere concerten in Las Vegas.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Zover is het overigens nog niet. Glennis gaat volgende maand eerst terug naar Amerika om aan tafel te gaan met platenmaatschappijen, muzikanten en concertorganisatoren. "Dan ga ik iedereen ontmoeten die mij wil ontmoeten, die met mij willen schrijven of iets anders van me willen", aldus Glennis. Ze wil bewust geen haast maken. "Het is nu wel het moment maar ik zeg altijd hardlopers zijn doodlopers. Ik moet straks heel bewust keuzes maken. Stap voor stap."

Behalve aan een Whitney Houston-tribute wil Glennis eigen muziek uitbrengen in Amerika. Mogelijk komt er zelfs een Engelstalige remake van haar hit Afscheid, de Volumia!-cover waarmee ze in Nederland een nummer 1-hit scoorde. "Ik heb daar al over nagedacht. Al langer. Ik wacht eerst nog wat mij anders nog toekomt."