Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Smulders en Wahib in film over thuisloze jongeren

AMSTERDAM - Jonas Smulders, Bilal Wahib en Tamar van Waning gaan de hoofdrollen spelen in Paradise Drifters, het speelfilmdebuut van regisseur Mees Peijnenburg. De opnames van de film, die vertelt over drie dak- en thuisloze jongvolwassenen die elke dag moeten vechten om te overleven, zijn onlangs van start gegaan. De film wordt gedraaid in Amsterdam, Marseille en Barcelona.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Dat hebben producent Pupkin en distributeur Gusto dinsdag bekendgemaakt. In Paradise Drifters valt voor Lorenzo (Smulders), Chloe (Van Waning) en Yousef (Wahib) het vangnet van Jeugdzorg weg. Noodgedwongen beginnen ze aan een reis naar het zuiden van Europa, op zoek naar een betere toekomst.

Peijnenburg maakte eerder de succesvolle en veel bekroonde korte films Cowboys Janken ook, A Hole in my Heart en Geen koningen in ons bloed. Die laatste film vertelde ook al over een broer en een zus die afhankelijk zijn van Jeugdzorg.

Jonas Smulders is onder meer bekend van zijn rollen in bioscoopfilms Niemand in de stad en Silk Road en de serie Hollands Hoop. Bilal Wahid was eerder te zien in de films Fissa en Broeders en speelt nu een van de hoofdrollen in de hitserie Mocro Maffia.

Paradise Drifters moet in het najaar van 2019 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.