Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ex haalt uit naar Roy Donders en schoonouders

De goedlachse Roy Donders lijkt niet de ideale partner. Zijn ex Marvin Ophof (rechts) vond het net voor kerst ideaal om de vuile was buiten te hangen.

Ex haalt uit naar Roy Donders en schoonouders

Roy Donders

2018 was een rampzalig jaar voor Roy Donders. Zijn winkel Rojami ging failliet en ook zijn relatie met Marvin Ophof ging naar de knoppen. Een jaar om dus maar snel te vergeten.

Schoonouders

Terwijl Roy het niets wil zeggen over zijn relatie met Marvin, haalt laatstgenoemde flink uit. Vooral de schoonouders moeten het ontgelden. "Ik heb altijd het idee gehad dat ze in mijn gezicht leuk deden, maar achter m'n rug om liever Roy voor zichzelf hadden gehad", vertelt de ex-vriend van stylist van het Zuiden aan Weekend. Roy wordt naar zijn zeggen bemoederd en dat kon Marvin niet meer uitstaan. Ze dachten volgens hem dat hij profiteerde van Roys geld en succes. “Niemand is goed genoeg in hun ogen.”

Oud vuil

De twee groeiden uit elkaar en dat was voor Marvin de reden om het uit te maken. Hij stelde nog voor om voor de relatie te vechten, maar daar had Roy geen trek in. De Brabander liet daarna niet meer. “Hij heeft mij in principe als oud vuil buitengezet.” Bovendien steekt het hem ook dat Roy achter zijn rug om een huis heeft gekocht. De twee woonden samen waarbij Roy de hypotheek betaalde en Marvin de boodschappen uitjes. "Ik was niet van plan om jarenlang mee te betalen en er vervolgens uitgegooid te worden. Dat is uiteindelijk wel gebeurd."

Hoewel hij nog steeds Roy een goede jongen vindt, noemt hij hem wel egoïstisch. De twee hebben volgens hem geen ruzie, maar men hoeft niet te hopen dat de twee ooit nog bij elkaar komen.