Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Brabants dorp in paniek door enorme vagina in voortuin

Hoewel het bijna kerstavond is, kijkt men in Noord-Brabant al smachtend uit naar carnaval. In het dorpje Liessel zorgt het feest echter voor opschudding.

Brabants dorp in paniek door enorme vagina in voortuin

Kiekeboe

Sinds november mag Mario Willems zich Prins Carnaval van Liessel noemen. Als stunt heeft de carnavalsvereniging twee enorme benen voor de voorgevel gezet. Bij de deuropening, in het midden, is een foto van de prins geplakt met twee gordijntjes. Prins Mario is namelijk in het huis geboren en zijn vrouw is kraamverzorgster. Mario is er maar al te blij mee laat hij op Facebook weten: “Lieve buurtjes, bedankt voor deze ludieke actie om mijn beroep als kraamverzorgende zo in de picture te zetten... geweldig!!!! Grt prins Mario d'n 1e en prinses Edith.”

Schande

Maar niet iedereen is zo optimistisch als Mario. Sommige buurtbewoners vinden het een schande.  "Ik ben er nu een paar keer langs gereden en denk dan echt: 'mag het iets vrouwvriendelijker alsjeblieft'. Dus ja, ik heb er best wel moeite mee. De eerste keer dat ik er langsreed, kon ik m'n ogen bijna niet geloven en moest ik bijna een ruk aan m'n stuur geven. Kijk, als je de achtergrond kent, begrijp je het al wat beter. Zij is namelijk kraamverzorgster en hij is in het huis geboren. Maar ja, wie kent die achtergrond? En dan hadden ze er net zo goed een ooievaar neer kunnen zetten", laat een bewoonster aan Omroep Brabant weten.