Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Laatste 3FM-dj's wandelen Utrecht binnen

UTRECHT - Ook Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen hebben de eindstreep van 3FM Serious Request: Lifeline gehaald. Het duo arriveerde rond 20.45 uur bij TivoliVredenburg in Utrecht, de afgelopen dagen het zenuwcentrum van de actie. Niet lang daarvoor wandelden de twee, met een kinderwagen met daarin hun mobiele radiostudio, op de tonen van The Boys Are Back In Town van Thin Lizzy door het centrum van de stad.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

"Zoveel lieve en fijne reacties deze week tijdens 3FM Serious Request. De nieuwe opzet, een nieuwe generatie. Trots op onze club 3FM", twitterde Rámon maandagmiddag. "Vandaag is het moment! Mark van der Molen en ik vertrekken als laatste duo van Wijk bij Duurstede naar Utrecht!!! Eindelijk!! Dank iedereen!!"

Mark en Rámon kwamen als laatste 3FM Serious Request-duo aan bij TivoliVredenburg. De twee begonnen dinsdag in Hengelo een kilometerslange wandeltocht langs tientallen inzamelingsacties die in het hele land werden georganiseerd voor 3FM Serious Request. Ook Sander Hoogendoorn en Eva Koreman liepen van de ene naar de andere actie, zij begonnen op Vlieland en kwamen maandagochtend aan in Utrecht. Jorien Renkema en Rob Janssen wandelden van Weert naar het midden van het land.

Hoeveel geld er dit jaar is ingezameld voor het Rode Kruis wordt rond 21.00 uur bekendgemaakt. De laatste tussenstand werd om 18.00 uur bekendgemaakt, toen stond de teller op 962.194 euro.