Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vader Abraham teleurgesteld in Maarten van Rossem vanwege Smurfenlied

In het bejaardenhuis in Hilversum is het hommeles. Vader Abraham is woest op Maarten van Rossem. De reden is opmerkelijk te noemen: kritiek op het Smurfenlied.

Vader Abraham teleurgesteld Maarten van Rossem vanwege Smurfenlied

Vader Abraham

Pierre Kartner, beter bekend als Vader Abraham, is boos op Maarten van Rossem. Het jurylid van De Slimste Mens liet in het programma weten dat hij kwaad werd van het Smurfenlied. De grote vraag is natuurlijk: Waar komt dat nu toch vandaan?

Teleurgesteld

“Ongelmakkelijk om te zien hoe een intelligente volwassen man zoals Maarten van Rossem een kinderliedje zoals het Smurfenlied de grond in stampt”, tweette Vader Abraham, die voor het eerst in tien jaar zijn Twitteraccount gebruikt. En het lijkt behoorlijk diep te zitten. Bij RTL Boulevard liet Kartner weten dat Van Rossem weten niet boos, maar juist teleurgesteld te zijn in het jurylid van De Slimste Mens. “Hij zal wel een intellect persoon zijn als je hem zo hoort. Maar ja, op het moment dat hij dat zegt, zit hij in die luie stoel met nog net geen biertje in zijn hand te verdienen aan de Smurfen eigenlijk.”

Vader Abraham met Grote Smurf.

Twitter

Vader Abraham is bijzonder Populair op Twitter. De volkszanger die bekend is van het Smurfenlied en Het kleine café aan de haven heeft maar liefst 29 volgers. Het is onbekend of dat allemaal Smurfen zijn. Wie weet smurft Kartner in de toekomst wel meer tweets.