Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kipnugget fan van troon gestoten door tweet Japanse miljardair

De meest populaire tweet was lang in handen van een Amerikaanse tiener die van kipnuggets hield, maar de Japanse miljardair Yusaku Maezawa heeft hem met vijf miljoen retweets van de troon gestoten.

Populairste tweet

In totaal is dat een half miljoen meer dan de tweet van de Amerikaanse tiener Carter Wilkerson. Hij deed het verzoek aan fastfoodketen Wendy’s hoeveel retweets hij moest hebben voordat hij een jaar lang kon genieten van kipnuggets. De keten reageerde met 18 miljoen. Dat aantal haalde hij bij lange na niet. 

100 miljoen verdelen

Nu is Wilkerson dus van de troon gestoten door Maezawa. De oprichter van de Japanse onlinekledingwinkel Zozo inc stimuleerde zijn volgers dan ook om het te retweeten. Hij beloofde namelijk 100 miljoen yen te verdelen onder 100 willekeurige mensen die het bericht deelden. “Om deel te nemen, volstaat het om mij te volgen en deze tweet te RT,” twitterde hij.

Het vermoeden is dat Maezawa de tweet verstuurde omdat zijn bedrijf een recordomzet draaide tijdens de feestdagen. Zozotown draaide tijdens kerst en oud en nieuw maar liefst een omzet van 10 miljard yen. Wie de honderd gelukkigen zijn van de inmiddels al meer dan 5,5 miljoen retweeters is nog niet bekend!