Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man spuit sperma in zijn arm vanwege rugpijn

Een 33-jarige Ier spoot zichzelf in met een sperma-injectie, omdat hij zo’n last had van zijn rug. Maar de rugpijn bleef en hij kreeg er een gevaarlijke huidinfectie bij.

Man spuit sperma in zijn arm vanwege rugpijn

Opgezwollen

De man had zware voorwerpen opgetild en klopte drie dagen later bij een arts aan vanwege aanhoudende rugpijn. De man dacht enkele dagen daarvoor zelf een oplossing te hebben gevonden. Toen artsen van het Adelaide and Meath Hospital in Dublin hem onderzochten, merkten ze dat zijn rechterarm rood was uitgeslagen en opgezwollen was. De man gaf toe dat hij zichzelf had ingespoten met sperma in de hoop dat de rugpijn minder zou worden. 

Bacterie

De spermacellen waren in zijn aders en spierweefsel beland waardoor deze samengeklit waren en tot een bacteriële infectie hadden geleid. De man kreeg antibiotica toegediend en verbleef enkele dagen in het ziekenhuis waar zowel zijn infectie als rugpijn beterden. Platte rust leek voor dat laatste voldoende te zijn.

Verslag

Waarom de man zich in godsnaam had ingespoten met spermacellen? De dokters staan voor een raadsel. Dit incident benadrukt het gevaar van injecties door onervaren personen. De behandelende dokters van de Ier maakten een verslag over hun bevindingen dat gepubliceerd werd door de Irish Medical Journal.