Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Schoonmaakster zit heel weekend vast in lift

De schoonmaakster van de familie Stephens uit New York heeft afgelopen weekeinde van vrijdag tot maandag vastgezeten in de lift van de familie.

Schoonmaakster lift

Het huis is eigendom van Warren Stephens die CEO is bij de investeringsbank die naar hem is vernoemd. Hij was afgelopen weekend met het hele gezin de stad uit, maar schoonmaakster Marites Fortaliza was op het moment dat ze vetrokken nog in het huis aanwezig. 

Toen de 53-jarige vrouw vrijdagavond naar huis wilde kwam ze vast te zitten tussen de tweede en derde verdieping. Het huis heeft in totaal vijf verdiepingen in harte Manhatten. Pas maandagochtend kwam de familie er bij terugkomst achter dat de lift het niet deed. Daardoor kwam de brandweer erbij. 

Uitgedroogd

Waar die verwachtte een defecte lift weer te laten werken troffen ze ineens ook iemand aan die in de lift zat. "We kwamen voor een lift die vastzat, niet voor iemand die vastzat in de lift," klonk het. Fortaliza had wat uitdroging verschijnselen, maar ze ligt nu in stabiele situatie in het ziekenhuis. 

Via een woordvoerder laat de familie Stephens weten dat ze erg 'opgelucht' zijn dat alles oké is met hun schoonmaakster die ze na eigen zeggen beschouwen als 'familie. Daarnaast nemen ze passende maatregelen om er voor te zorgen dat dit niet nog eens kan voorkomen.